Spar tid i hverdagen og undgå madspild med en måltidskasse

15 juni 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ønsker at spare tid på madlavningen og samtidig gerne vil kunne præsentere din familie for varierede aftenmåltider ugen igennem, kan du med fordel vælge en af de nemme måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad.

Med Kokkens Hverdagsmad måltidskasser får du ingredienserne til lækre og velsmagende retter leveret direkte til døren en gang om ugen. Til din måltidskasse hører opskrifter på de enkelte retter så du ikke selv skal bøvle med det. Tilbehøret til retterne er fordelt i pakker som er nummereret på en måde så du kan se hvilke råvarer der hører til hver enkelt ret.

Meget af tilbehøret, for eksempel saucer, dips og dressinger, er fremstillet på forhånd, lige som eksempelvis frikadeller er hakkebøffer er formet og klar til opvarmning i ovn eller stegning på pande.

Dette sparer dig for en masse tid i forbindelse med tilberedning foruden den tid du skulle have brugt på indkøb. Og da mængden af tilbehør er nøje tilpasset de enkelte retter ud fra det angivne antal kuverter undgår du samtidig madspild.

Hvilken måltidskasse skal jeg vælge?

Kokkens Hverdagsmad leverer som udgangspunkt to forskellige måltidskasser nemlig Kokkens Familiekasse og Kokkens Grønne Kasse. Uanset hvilken måltidskasse du vælger vil du kunne skifte enkelte retter ud, skulle de ikke falde i din smag.

Den væsentligste forskel på de to kasser er at Kokkens Grønne Kasse udelukkende indeholder ingredienser til vegetariske retter hvor Kokkens Familiekasse er sammensat med kødretter.

Bestil den nemme måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad online

Det er nemt og bekvemt at bestille måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad. Du tilmelder dig blot via nettet. Her kan du oprette en bruger profil som du også kan bruge i den tilhørende app. Og så er du godt på vej til en nemmere tilværelse hvad angår madlavning i hverdagen.

Bestil Kokkens Grønne Kasse eller Kokkens Familiekasse på Kokkens Hverdagsmads hjemmeside kokkenshverdagsmad.dk.

Flere Nyheder