Spar penge med Bankly

02 November 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Når man skal finde et lån, skal man som udgangspunkt ansøge flere banker og få flere tilbud, så man ender med at få det bedste og billigeste tilbud. Uanset hvilke beløb man har brug for at låne, gælder det om at finde det billigste lån med de bedste betingelser. 

Det kan man gøre på flere måder. Man kan møde op i mange forskellige banker og bede om et tilbud eller man kan vælge at bruge et online sammenligningssted som Bankly.dk. Fordelen ved Bankly er blandt andet, at man kan nøjes med at sende en ansøgning af sted, som ender hos flere banker, som efterfølgende kan sende dig et lånetilbud. Ved at få flere tilbud, kan du efterfølgende gennemgå de mange tilbud og finde det bedste. 

Din økonomi

Når eller hvis du overvejer at låne er det vigtigt at du er sikker på at du har overskud i din økonomi til at tage et lån. Det kan have store økonomiske og personlige konsekvenser, hvis du ikke kan overholde dine økonomiske forpligtigelser. Hvis du ender i RKI som dårlig betaler kan du have svært ved at få en konto i en bank, tegne et telefonabonnement eller låne penge.

Brug derfor den nødvendige tid på at få et overblik over din økonomi. Skriv ned hvad du har af indtægter og hvad du har af udgifter. Forskellen er, hvad du i princippet kan betale af på et nyt lån. Har du flere små lån kan du overveje om du skal låne flere penge og betale de andre lån ud. Som ofte kan det godt betal sig kun at have et stort lån frem for flere små lån. Både rente- og afdragsmæssigt. Der er altså penge at spare, samtidig med at det er en måde at få luft i ens økonomi, hvis den er lidt stram. 

More articles