Slip af med stivhed og smerter – book en massage

26 juli 2021 Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med stivhed og ubehag i din krop hver eneste dag? Så burde du med jævne mellemrum få dig en krops behandling – for eksempel hos en massør.

Hvorfor skal jeg gå til massage?

Det er smart at passe godt på sig selv – det ved vi alle sammen godt. De fleste af os overholder de gængse regler desangående og sørger for at spise sundt samt få motion i de rette mængder. Men med i ligningen hører også et vis mål af omsorg for kroppen.

Vi belaster kroppen meget i hverdagen. Uanset om du arbejder på kontor eller har et mere manuelt orienteret job vil du hver dag slide på dine led og muskler. Især ryg, nakke og skuldre er udsatte i forbindelse med kontor arbejde, lige som mange håndværkere døjer med smerter fra knæ og hofter.

Disse smerter er et udtryk for de skader som opstår i kølvandet på uhensigtsmæssig daglig slitage. Mange af dem kan undgås hvis vi tager de rette forholdsregler når det handler om at styrke kroppen. Og her kan massage være en meget vigtig aktør.

Brug massage som opvarmning til en kiropraktor behandling

Massage er nemlig meget andet og mere end blot wellness. Når massøren udøver sine tryk og strøg stimuleres blod omløbet i kroppen. Musklerne tilføres ilt og næring, og affalds stoffer, som hober sig op og kan give anledning til inflammation, transporteres bort.

Samtidig ”smøres” leddene, og kroppen bliver nemmere at arbejde med. Derfor kan du med stor fordel tage en times massage forud for dit kiropraktor besøg. På den måde letter du kiropraktorens arbejde med justering af din krop. Og så vil du for alvor få glæde af de længere varende effekter af din behandling.

Få en god massage i Hammel

Hos Kiropraktoren i Hammel kan du bestille tid til en godgørende massage behandling – læs mere på https://kiropraktoren-hammel.dk/ 

 

Flere Nyheder