Skarpe Office 365 kurser til dine medarbejdere

15 december 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er du ansvarlig for en virksomhed, som selv forestår egen administration og regnskab, har du sikkert for længst udrullet Microsoft Office pakken på dine medarbejderes computere. Du er sikkert også gået over til Microsoft Office 365, som er den cloud baserede løsning. Men hvordan udnytter man mulighederne i Microsoft Office 365 på bedste vis?

Bliv bedre til at bruge Microsoft Office 365 med målrettede kurser

Hvis du vil optimere din og dine medarbejderes anvendelse af den særdeles praktiske platform, kan det tilrådes, at du tilmelder dig selv eller afdelingen et af de mange spændende og dybdegående Microsoft Office 365 kurser hos 4D. Den københavns baserede kursus udbyder 4D har mange års erfaringen inden for tilrettelæggelse og eksekvering af IT kurser særligt rettet mod erhvervslivet.

Derfor finder du naturligvis også vel tilrettelagte kurser i Microsoft Office 365 for medarbejdere på alle niveauer. Uanset om du er ren novice ud i arbejdet med de mange anvendelige applikationer, som mix 365 har at byde på, eller om du er superbruger af såvel programmer som Microsoft Word og Microsoft PowerPoint samt diverse fil- og viden deling værktøjer, vil du kunne få en masse ud af et Microsoft Office 365 kursus hos 4D.

Til dine helt grønne medarbejdere kan du for eksempel vælge kurset Kom Godt Igang Med Office 365, som blandt andet indeholder en gennemgang af de mest anvendte og populære applikationer. Her lærer du også hvorledes du på effektiv vis kan skabe samarbejds grupper i Teams og Grupper, som er et integreret videndeling værktøj i Microsoft Office 365.

Til de mere avancerede brugere og system administratorer kan kurser så som Office 365 Administrator, Microsoft 365 Identity and Services, Understanding the Modern Messaging Infrastructure, Managing Client Access and Mail Flow, Managing Messaging High Availability and Disaster Recovery eller Deploying Microsoft 365 Teamwork anbefales.

Du kan se samtlige kurser, og finde mere information om disse, på 4d.dk

Flere Nyheder