Sådan vælger du sæbedispensere og andet dekor til badeværelset

04 februar 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Der er flere ting, du har brug for på badeværelset. Én af dem er en sæbedispenser. Derudover findes der alverdens andre ting – håndklæder, bademåtte, badeforhæng, wc-børste, tandkrus, toiletrulleholdere, toiletspande, opbevaring og meget mere. 

Læs med i denne guide og find ud af, hvordan du vælger sæbedispenser og andet interiør til indretningen på dit badeværelse.

Farvetema på badeværelset

Det er en god idé at køre med et farvetema på badeværelset. Det behøver ikke kun være en farve, men kan også være flere nuancer, der går godt sammen. Med farvetema kan du nemlig holde en rød tråd i rummet. 

Er dit badeværelse helt hvidt, kan du introducere alverdens farver. Er det allerede en bestemt farve? F.eks. med blå fliser? Så kan det være en god idé at holde sig til nuancer, der matcher fliserne på væggen. 

Ikke alt interiør behøver at være den samme farve, men det er en god idé, at de passer sammen. Så du ikke vælger interiør i alle regnbuens farver.

Vælg en stil for rummet 

Dét at vælge interiør som sæbedispensere handler om mere end blot at vælge en farve eller nogle bestemte nuancer. Du skal også sætte en stil for rummet og dets indretning. Det kan være, at du med selve rummet – fliserne, bademiljøet osv. – allerede har valgt stil. Måske er det ultra moderne, meget klassisk, super elegant eller meget rustikt? 

Det er vigtigt at finde frem til, hvad stilen i dit badeværelse er eller skal være. På den måde kan du også vælge interiør som sæbedispensere og toiletrulleholdere, der indfanger stilen på god vis. Det kommer til at give en god ro i rummet og gøre det behageligt at opholde sig i. Og det er vigtigt!

Badeværelset er nemlig et rum, hvor du bruger rigtig mange af dine vågne timer. Derfor skal du også kunne føle dig afslappet og godt tilpas i rummet.

Flere Nyheder