Sådan pynter du op til konfirmation for piger og drenge

27 august 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Når du skal holde konfirmation for din søn eller datter, kan det være, at du er i tvivl om, hvordan du skal pynte op på bordet. Konfirmationen er jo netop en markering af, at dit barn ikke er lille mere. Derfor kan det virke malplaceret med masser af lyserødt eller lyseblåt, som du måske havde til dåben. I stedet kan det derfor være bedre at vælge nogle andre farver. 

Når du skal vælge pynt til konfirmation, er det dog også vigtigt, at du tager din søn eller datter med på råd. Det er jo deres store dag, og det kan derfor være, at det er vigtigt for dem, hvordan bordet kommer til at blive pyntet. Har de ikke nogen holdning til det, kan du prøve at indkredse nogle forskellige former for pynt, som du godt kan lide, og så få dem til at foretage det endelige valg. 

Et af de steder, hvor du kan danne dig et godt overblik over, hvordan det er muligt at pynte op til konfirmation, kan du gå ind på webshoppen ctiparty.dk. De har en lang række forskellige former for pynt, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde den rigtige type i forhold til din smag og dit behov. 

Du kan for eksempel finde tyl, bordløbere og organza, der kan blive spredt udover dugen og dermed være med til at pynte den. Du kan også finde kunstige rosenblade, pyntediamanter og bordkort. Det er alt sammen med til at gøre, at du kan få pyntet op på den helt rigtige måde. 

Når du sidder og ser på ctiparty.dk, er det en god ide for dig, at du har din søn eller datter ved din side. Dermed kan I sammen finde frem til den form for pynt, der skal på bordet. Dermed bliver det også i de farver, som de godt kan lide. 

Flere Nyheder