Sådan får du ryddet byggepladsen

30 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Når man får bygget nyt hus, eller når virksomheder bygger fabrikker, så følger de en del byggeaffald med. Det drejer sig ofte om anseelige mængder, især på de helt store byggepladser, og det kan være svært at komme af med det, uden at skulle bruge en masse tid på at køre frem og tilbage. Heldigvis findes der firmaer der specialisere sig affaldshåndtering. Har du brug for hjælp til dit byggeaffald eller andre typer affald, så kan du med fordel læse denne artikel.

Byggeaffald

Store byggerier producerer også en masse affald. Det er alt lige fra emballage fra byggematerialer, til byggematerialer der er defekt, eller til hele huse der er blevet revet ned. Det kan være uoverskueligt at skulle sortere og håndtere, men heldigvis finder der firmaer der lever af det, og kan løse opgaven for dig.

Storskrald

Det kan også være at du har ryddet garagen, og resten af huset for den sags skyld, og nu står du tilbage med kæmpe bunke affald, som du ikke kan overskue at skulle sortere og transportere til genbrugspladsen. Her kan et renovationsfirma også hjælpe. Du ringer bare og beder dem om at afhente dit affald, forklarer dem hvilken type affald det drejer sig om, og afventer deres ankomst.

Haveaffald

Hvis du har en stor have, så kender du sikkert det, at du står med en kæmpe bunke græs, blade og grene som skal bortskaffes. Især hvis man har fældet træer eller hele buske, kan det være en stor og uoverskuelig opgave. Dette er endnu en opgave et renovationsfirma kan hjælpe dig med. Dette er en kæmpe fordel, hvis man ikke selv har en stor trailer, eller tid og overskud til at skulle bortskaffe affaldet.

Har du brug for hjælp til at komme af med dit affald, hvad enten det er byggeaffald, haveaffald eller storskrald, så kan du læse mere her: https://www.viborgrenovation.dk/komprimator 

More articles