Sådan arrangerer du selv festen!

10 August 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Der er utrolig mange ting at tænke over, når du skal holde en stor fest. Og vælger du selv at holde festen f.eks. ved at leje et lokale eller et telt, så er der endnu flere ting at holde styr på. Når du lejer et telt, skal du f.eks. også selv have fat i alle møbler, service osv.

Det kan også være tilfældet, når du lejer et festlokale. Det er en dyr udgift at købe alle tingene, men det bliver helt sikkert også ret trist at dække op med service i pap eller plastik. Heldigvis findes der faktisk firmaer, som lever af at udleje diverse tilbehør til din fest!

Fest i telt: Hvad skal jeg huske?

Indkøbslisten er lang, når du skal holde stor fest i telt. Men heldigvis er det ikke alt, du behøver at købe. Rigtig mange ting kan du faktisk leje og aflevere tilbage igen efter brug. Det kan være alt fra:

– Stole og borde

– Glas og porcelæn

– Bestik

– Stofduge og stofservietter

– Andre ting til bordopdækning

– Fadølsanlæg

Det løber op i mange ting, og der er derfor utrolig mange penge at spare i festbudgettet, hvis I lejer tingene fremfor at købe dem alle.

Lej flot service hos Ringsted Festudlejning

Hvor kan man leje pænt service til sin fest? Det kan man hos Ringsted Festudlejning, som faktisk også udlejer teltet til festen. De har lidt af hvert inden for service. Det er både glas, bestik eller sølvtøj, porcelæn (tallerkner, kopper, fade osv.), salt- og pebersæt og bryllupskagestativer. Der er virkelig alt, hvad I skal bruge for at skabe den perfekte fest. 

I virksomhedens online shop kan I få et overblik over alle de ting, der udlejes. Her kan I også se prisen pr. genstand. Det er også muligt at søge efter specifikke produkter:

https://ringsted-festudlejning.dk/produkt-kategori/bestik/spisebestik/

Hvad venter I på? Begynd at planlægge den store fest allerede i dag, og lej jeres service hos Ringsted Festudlejning!

More articles