Pynt væggene med smukke plakater

25 oktober 2020 Maria Laugesen

editorial

Indrammede plakater har været en enormt populær tendens inden for dansk indretning i de senere år. Det skyldes nok ikke mindst den enestående mulighed for at skabe et unikt og personligt udtryk med lige netop de farver og motiver, som du foretrækker. Her er virkelig alverdens muligheder for at kombinere på kryds og tværs, så du kan skabe noget helt unikt.

En oplagt måde at udtrykke noget personligt på er med de populære by-plakater, som har fundet sin plads rundt omkring mange danske hjem. Her kan du vælge en by, som siger noget om dig og din historie. Det kan for eksempel være din hjemby, din fødeby eller måske bare en by, du virkelig holder af. 

Byer og motiver fra hele verden

Hos danske Vissevasse kan du få grafiske plakater i en minimalistisk og nordisk stil, hvor farverne er neutrale og rolige. Blandt deres brede sortiment finder du for eksempel de populære by-plakater fra hele verden.

Her kan du for eksempel finde de danske byer med berømte motiver: Københavns Botaniske Have eller Langebro, Aros eller havnen i Aarhus, byporten i Fredericia, slottet i Hillerød eller måske Roskildes famøse festival. Her er virkelig mange muligheder, så du kan finde din yndlingsby og -motiv blandt varianterne. 

Men du kan naturligvis også søge mod udlandet og få motiver som kanalerne i Amsterdam, London Eye, Fjernsynstårnet i Berlin, landemærker fra den norske natur eller New Yorks imponerende arkitektur.

Har du en by, du elsker at rejse til, eller som du måske drømmer om at flytte til? Eller har du måske tidligere boet i en by i udlandet, som du vil mindes i hverdagen? Så er disse by-plakater helt oplagte. De er på samme måde personlige og smukke, så de kan dekorere alt fra væggene i soveværelse og entré til køkken og stue i ethvert hjem.

Flere Nyheder