Nyd den danske sommer med rejser i Danmark

10 March 2020 Astrid Pedersen
image

Ferietiden nærmer sig med hastige skridt. Har du ikke allerede planlagt sommerens rejser, er det en god idé at komme i gang nu.

Bliv hjemme – og få det bedste ud af den danske sommer

Er du ikke helt klar på at traske gennem svedige og stressende lufthavne med ungerne på slæb sammen med titusindvis af andre ferierende danskere, eller for den sags skyld at skulle tilbringe timer i en ukomfortabel fly kabine for at nå frem til destinationen? Bliver du træt allerede ved tanken om et overfyldt all inclusive resort med kedelig og forudsigelig mad samt ditto faciliteter og aktiviteter dag ud og dag ind, inden det er tid til at vende næsen hjemad og skulle igennem transport møllen på ny? Og hungrer du efter lidt mere spændende udfordringer end en swimmingpool med snorlige rækker af strandstole og cabanas?

Så kan du overveje at tage familien med på en hyggelig og klima venlig ferie i det danske sommerland i stedet. Der er masser af muligheder for spændende og sjove oplevelser rundt omkring på feriecentre og campingpladser – for både børn og voksne.

Moderne feriecentre og campingpladser i Danmark har ændret sig en del siden du var lille og drog på sommerferie med mor og far og et villatelt spændt fast til taget på Volvoen. De er fulgt med tiden – og derfor finder du nu om stunder alskens moderne faciliteter på diverse pladser.

Vælger du den rette campingplads, vil du finde såvel lækre restauranter som top of the line badeforhold, wifi, vaske rum med vaskemaskiner og tørretumblere samt flotte og sikre legepladser til børnene, swimming pools og fællesrum. Og på et feriecenter vil du kunne deltage i kanosejlads, bueskydning, skattejagter og andre sjove aktiviteter, som vil glæde dine børn og give jer masser at fortælle om når I kommer hjem.

Du kan læse mere om ferier i Danmark på rejsebloggerne.dk

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

More articles