Nu skal du få omdannet dit hobbyrum

27 December 2020 Anders Lundtang Hansen

Du har egentlig haft megen sjov og fornøjelse ud af at nyde dit hobbyrum som et sted, du kunne trække dig tilbage til, men tiden er nu moden til, at dette rum skal laves om til brug som noget andet.

Det kan være i en tidlig alder, hvor du egentlig godt vidste, at dette værelse i huset var en midlertidig foranstaltning, hvor du kunne udnytte det til en given hobby, indtil der blev mulighed for at lave det om til et børneværelse.

Trods alt var det lidt sjovere, end at det bare skulle bruges som opbevaringsværelse, og så kunne du da lige nå det sidste skud sjov med din hobby, inden det blev tid til at bruge det meste af tiden på dit afkom.

Eller også er du nået til det punkt i livet, hvor huset skal sælges, og så er der ikke andet for end at omdanne hobbyrummet til et tomt værelse, så de nye indflyttere kan bruge det på ny.

Det kan være svært i starten

Selvfølgelig har man set frem til at lave værelset om til et børneværelse, hvis vi taler om det første eksempel, men det bliver jo lidt mere et projekt for hele familien, mens oplevelsen med hobbyen var din egen helt og holdent, som du kunne trække dig tilbage med.

Heldigvis har der været godt tid til planlægning, så du har gået i lang tid og fjernet alle rester af din hobby i dette lokale og lavet det om til mere børnevenlige omgivelser.

Skal hobbyrummet ændres til blot et tomt lokale, så er det trods alt et lidt mere lettere arbejde, da man så her “bare” kan fjerne ens sager, der har med hobbyen at gøre, og så behøver man egentlig ikke gøre så meget mere end blot lige at gøre det rent.

Så står det mere som et åbent kanvas, som de nye beboere kan benytte, som de lyster.

More articles