Nogle turister ved turistkørsel er måske ikke sande turister

14 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Der er så mange lækre fordele ved at benytte sig af turistkørsel, når man skal ud at rejse.

Det kan være, at man benytter sig af en form for turistkørsel i Nordjylland, som rejser en til udlandet, så man slipper for alt bøvlet med at skulle betale benzin til bilen, finde parkering, færdes i udlandets trafik og meget andet.

Men det kan også nogle gange føles lidt som for meget skemalagt, når man trods alt er på ferie, for man skal kontrolleres i hoved og bagdel, og der er faste mødetider.

Det er da klart, at man vil kontrollere, at dem, der kommer med, er dem, som har betalt for turen, og der skal jo være en sammenhængskraft, så alle ved, hvornår de skal møde ind et bestemt sted, så man ikke kommer for sent – og så håber man bare, at folk dukker op til tiden.

Men der kan også være en anden – logisk – forklaring på den kontrol.

Nogle forsøger måske at snige sig med ombord

Nogle gange er hele bussen måske booket op, så det giver sig selv, at hvis der pludselig er rift om sæderne, så er der noget, som der ikke stemmer.

Men det er jo ikke altid, at man får fyldt den op, og så er der ledige sæder, men så opdager man som medpassager, at der måske er en person med den ene vej, som ikke var der den anden vej.

Det kan være en, som bare gerne vil have et gratis lift og således håber, man ikke bliver opdaget, for man tør trods alt ikke satse på, at man kunne få en gratis ferie ud af det.

Dog er der så også den mere alvorlige slags, hvor der er nogle flygtninge eller lignende, som forsøger at gemme sig sammen med bagagen eller lignende.

Det er både synd og farligt for dem at gøre dette, og derfor skal der være kontrol, for de skal ikke med.

Flere Nyheder