Mad ud af huset – nemt, billigt og lækkert

14 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Der findes mange gode grunde til at bestille mad ud af huset – og her er et par af dem.

Let arbejdet ved din private fest med mad ud af huset

Hvis du ønsker at reducere din arbejdsbyrde i forbindelse med afholdelse af privat fest kan du med stor fordel bestille mad ud af huset fra et catering firma.

Når du vælger at lade et catering firma levere mad til din fest kan du være sikker på at samtlige retter holder en høj standard. Du slipper for selv at skulle løfte en finger i køkkenet. Og du kan efter al sandsynlighed ikke gøre det billigere selv.

Bestil mad ud af huset til firmafesten

Er du ansvarlig for at arrangere bespisning og forplejning til firmaets årlige fest? Så er det en god idé at bestille catering i god tid. Når du bestiller mad ud af huset fra et professionelt catering firma til firmafesten kan du være sikker på at maden når frem til tiden, og i de aftalte mængder.

Hos Kokken og Jomfruen har du mulighed for at bestille catering online. På den måde slipper du for at skulle hænge i røret for at bestille mad ud af huset – og du minimerer samtidig risikoen for misforståelser.

Lad Kokken og Jomfruen levere maden

Vælger du at lade Kokken og Jomfruen være din leverandør af mad ud af huset til festen kan du roligt læne dig tilbage og slappe af.

Du er garanteret præcis levering og frisk tilberedte retter i top kvalitet, fremstillet på årstidens råvarer. Du kan vælge om du vil bestille en klassisk tre eller fem retters menu, eller om du ønsker at traktere med en lækker buffet. Kokken og Jomfruen kan levere ganske som du ønsker.

Klik ind på Kokken og Jomfruen og kontakt virksomheden direkte for et tilbud på mad ud af huset til den næste firmafest.

More articles