Lær sprog og kultur på en sprogrejse

04 januar 2020 Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du gerne vil lære et nyt sprog og en ny kultur at kende, er det en god ide for dig, at du tager på en sprogrejse. Der går du i skole, hvor du lærer sproget, og du kommer til at bo i landet, så du bliver en del af kulturen, når du holder fri. Dermed vil du virkelig få både sprog og kultur ind under huden, og du vil derfor langt hurtigere blive god til sproget. 

Du kan arrangere en sprogrejse på egen hånd, men du har også mulighed for at tage med et bureau på rejse. Det er der mange, der vælger at gøre, da du i det tilfælde kan være sikker på, at der er styr på tingene. Der er valgt en god skole, og du kommer til at bo et ordentligt sted. 

Et af de bureauer, som du kan overveje at vælge, er Bundgaard Rejser. De har stor erfaring med at sende både teenagere, folk på sabbatår og voksne af sted på sprogrejse i en lang række forskellige steder rundt om i verden. 

Når du skal på sprogrejse, skal du overveje, hvilket land du gerne vil til. Det kan for eksempel være, at du gerne vil lære spansk. I det tilfælde skal du overveje, om du vil til Spanien, Mellemamerika eller Sydamerika. Der er forskel på, hvordan de taler spansk i de forskellige lande, og hvordan kulturen er. Det er derfor værd at tage med i dine overvejelser. 

Andre sprog har du kun mulighed for at lære et sted. Det er for eksempel italiensk, som du kun kan lære i Italien, og japansk, som du kun kan lære i Japan. 

Du har mulighed for at bo på en række forskellige måder, når du tager på sprogrejse. Du kan bo hos en familie, i en lejlighed med andre, på en kostskole eller et kollegium. 

Læs mere på http://www.bundgaard-rejser.dk 

Flere Nyheder