Lækker brunch som mad ud af huset

15 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Du kender sikkert til konceptet mad ud af huset. De fleste af os har prøvet at være til fest i et privat hjem eller i et forsamlingshus hvor et catering firma forestod kokkereringen.

Mad ud af huset er smart når man ikke selv gider svede i køkkenet. Og så findes mad ud af huset i mange forskellige varianter.

Bestil brunch ud af huset til den tidlige fejring

Ikke alle fester foregår om aftenen. Skal du for eksempel afholde barnedåb, morgen fødselsdag eller sølvbryllup vil din fejring typisk foregå før middag. Det samme gælder hvis du har overnattende gæster efter en fest og gerne vil traktere med noget lækkert.

Den klassiske tre retters menu med suppe, steg og is vil være lettere malplaceret i denne sammenhæng. Du vil sikkert foretrække at servere en noget lettere anretning, for eksempel en lækker og varieret morgenmad eller brunch.

Til gengæld gider du nok ikke stå tidligt op for at tilberede de mange forskellige retter som indgår i en brunch. Men det behøver du faktisk heller ikke.

Kokken og Jomfruen – brunch ud af huset i bedste kvalitet

Hos Kokken og Jomfruen kan du nemlig bestille brunch som mad ud af huset.

Når du bestiller en brunch ud af huset hos Kokken og Jomfruen kan du selv vælge mellem flere forskellige modeller. Du kan vælge en fast tilrettelagt brunch med standard elementer – eller du kan vælge selv at sammensætte din brunch buffet ud fra flere forskellige anretninger.

Din brunch ud af huset vil blive leveret til døren til det aftalte tidspunkt. Og så skal du blot anrette de mange lækre anretninger så dine gæster kan tage for sig.

Kokken og Jomfruen er leveringsdygtig i brunch ud af huset i top kvalitet. Du kan læse mere, og bestille brunch ud af huset til dit næste arrangement, på kokken-jomfruen.dk

More articles