Lad et kvindekrisecenter hjælpe dig ud af det voldelige forhold

16 februar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du fanget i et forhold som er præget af fysisk eller psykisk vold, eller måske social kontrol? Så er der hjælp at hente hos et kvindekrisecenter. Læs med her og bliv klogere

Få den rette hjælp på et kvindekrisecenter

Et kvindekrisecenter er et sted hvor du kan tage hen hvis du som kvinde ikke føler dig tryg andre steder.

Mange kvinder vælger at opsøge kvindekrisecentre på grund af vold eller trusler i parforholdet. Men faktisk behøver du ikke at være udsat for direkte vold eller trusler herom for at kunne få hjælp og beskyttelse på et kvindekrisecenter.

Hvis du for eksempel er udsat for social kontrol eller psykisk vold vil du hos et kvindekrisecenter kunne få den hjælp du skal bruge for at komme ud af det dårlige forhold og videre i tilværelsen.

kvindekrisecenter

Du vil få beskyttelse så længe du opholder dig på kvindekrisecenteret. Og du kan få den mest kvalificerede sociale og finansielle rådgivning således at du nemmere vil kunne gøre dig fri af en eventuel økonomisk afhængighed af en voldelig eller truende samlever eller ægtefælle.

Tag børnene med på kvindekrisecenter

Du må endelig ikke lade det forhold at du har børn med den pågældende samlever eller ægtefælle påvirke din beslutning om at tage på et kvinde krisecenter. Hvis du på nogen måde føler at din eller dine børns trivsel er truet kan du selvfølgelig henvende dig til et kvindekrisecenter uden at skulle frygte at børnene skal efterlades hos samleveren eller ægtefællen.

Dit lokale kvindekrisecenter vil kunne arrangere afhentning om nødvendigt. Og børnene vil selvfølgelig også få mulighed for terapeutisk hjælp, skulle dette være nødvendigt.

Find dit nærmeste kvindekrisecenter i Ørbæk

Hvis du er bosat i den centrale del af Fyn hedder dit lokale kvindekrisecenter Ellested Kvindekrisecenter. Du kan læse mere, og kontakte Ellested Kvindekrisecenter direkte, via hjemmesiden ellestedet.com

Flere Nyheder