Lad et etableret parkeringsselskab forestå administration af dine parkeringspladser

14 June 2021 Astrid Pedersen

Går du og leder efter et parkeringsselskab, som kan hjælpe dig med en stærk parkeringsløsning? Så bør du tjekke UnoPark.

Personlig betjening hos UnoPark

UnoPark er ikke blot et hvilket som helst parkeringsselskab. Hos UnoPark vil du opleve en service, som på en og samme tid er personlig og professionel. Du vil nemlig som kunde hos UnoPark få tildelt en dygtig og erfaren parkeringskonsulent, som har til opgave at hjælpe dig med at sammensætte den perfekte parkeringsløsning.

Din parkeringskonsulent vil med udgangspunkt i dine ønsker og dine parkeringspladsers beskaffenhed hurtigt kunne vurdere, hvilke elementer som skal indgå i din parkeringsaftale for at din parkeringsløsning skal give mening.

Veluddannet personale hos UnoPark

Er det for eksempel ikke muligt for dig at afspærre dine parkeringspladser og indføre adgangskontrol, vil det være oplagt at vælge en løsning indeholdende parkeringskontrol og parkeringsopsyn. Denne vil blive udført af uddannede parkeringsvagter, som har de fulde beføjelser til at udstede bødeforlæg.

Hvis du vælger en parkeringsløsning med parkeringskontrol, vil UnoPark sørge for, at der bliver opsat skilte desangående. Dette kan afskrække de fleste parkeringssyndere fra at smide bilen og snyde sig til gratis parkering på dine parkeringspladser.

Der ud over kan UnoPark forestå opsætning af automater til udstedelse af parkeringstilladelser, lige som det er UnoPark, som varetager inddrivelse af skyldige beløb fra eventuelle parkeringsbøder, så du ikke skal bekymre dig om det.

Adgang til din parkeringsløsning gennem pc, smartphone eller tablet

Når du er kunde hos UnoPark får du ikke alene fuld medbestemmelse over udformning af din parkeringsløsning. Du får også adgang til at administrere denne via et digitalt system, som kan tilgås via app. Det betyder, at du – uanset hvor du befinder dig, og hvad tid på døgnet det er – har det fulde overblik over din parkeringsløsning fra UnoPark.

Du kan læse mere og kontakte UnoPark direkte via hjemmesiden UnoPark.dk.

More articles