Korrekt nedlægning af afgrænsningskabel til robotplæneklipper

21 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du netop købt en robotplæneklipper? Så har du sikkert lagt mærke til at der følger en såkaldt kanttråd med. Og den skal monteres før du kan sende din nye ven på arbejde i marken.

Hvordan monterer jeg afgrænsningskabel til robotplæneklipper?

Der er to måder hvorpå du kan montere din kanttråd – også kaldet afgrænsningskabel – til robotplæneklipperen. Du kan vælge at montere kablet over jordens overflade i højde med din græsplæne ved hjælp af pløkker. Dette er hverken nogen videre praktisk eller særligt køn løsning. Såvel pløkkerne som det synlige kabel vil virke skæmmende på din smukke have og ødelægge det samlede indtryk. Og skulle det ske at et barn eller en hund snubler over – eller får viklet sig ind i – kablet kan du begynde forfra med montering heraf.

I stedet kan du vælge at få gravet til afgrænsningskabel til robotplæneklipper ned under jordens overflade. På den måde bliver kablet hvor det skal, og du vil kunne opnå knivskarpe og snorlige kanter på din græsplæne uden synligt kabel eller grimme pløkker.

Du skal dog være opmærksom på at det kræver såvel præcision som håndelag af nedgrave afgrænsningskabel til robotplæneklipper. Kablet skal ligge i den helt rigtige dybde – ikke alt for dybt, og ikke alt for tæt på jordens overflade. Og så skal kablet ligge i den perfekte afstand til plænens kant så at din robotplæneklipper får det hele med uden at ødelægge bede og lignende.

Hvem kan hjælpe med nedlægning af afgrænsningskabel til robotplæneklipper?

Den gode nyhed er at du ikke behøver at slås med denne opgave alene. Det kan Kabelnedlægning.dk nemlig hjælpe dig med. Kabelnedlægning.dk har igennem årene specialiseret sig i nedlægning af afgrænsningskabel robotplæneklipper uanset robotplæneklipperens type, mærke og model. Læs mere, og se de aktuelle priser på nedfræsning af afgrænsningskabel til robotplæneklipper, på kabelnedlaegning.dk

More articles