Kør efter forholdene med din Mazda 2!

27 februar 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan sådan set godt give sig selv, at man altid skal køre efter de gældende forhold, der er gængse krav på det pågældende sted, hvor reglerne er dikteret for én – om det så er i ind- eller udland.

Ellers kan man jo få en bøde eller et klip i kørekortet.

Vi taler sådan set heller ikke om, at du skal tilpasse din kørsel efter, om din Mazda 2 er lidt i stykker, for sådan et bravt køretøj fortjener altid at kunne give dig den bedste køreoplevelse, da sådan en bil er blandt de bedste til den slags.

Så du skylder den simpelthen i retur at komme til mekanikeren, når der er noget galt med den.

Nej, vi taler om de forhold, man ikke altid kan læse sig til. Dem, som kan forandre sig, og som ikke nødvendigvis medfører en bøde, men som for den sags skyld kan betyde dødsfald for chaufføren, andre billister eller færdende generelt, hvis det går helt galt.

For godt nok er en Mazda 2 en god bil, og det er sådan set også, selvom det måske er en Mazda 2 brugt, men det er stadig ikke en superhelte-bil, der gør chaufføren, passagerer og andre omkring den udødelige.

Man siger, at en bil kun er så god, som dens chauffør kan føre den, og det er sådan set stadig sandt. Man kan sidde i nok en så moderne og opdateret flot Mazda 2, som der findes, men hvis chaufføren ikke kan finde ud af at indstille sig efter forholdene på vejene, så kan det gå grueligt galt.

Med forhold mener vi mere specifikt, når der er ændrede forhold på vejene, som kan skyldes trafikken, vejret eller lignende.

Der kan være uventet kø på vejene, der kan være oversvømmelse, uset glat-is på vejene og meget, meget andet, som man ikke altid kan læse sig til på skiltene.

Derfor handler det om, at du altid har øjnene på stilke, så du er opmærksomhed i trafikken og tilpasser din kørsel i din Mazda 2 derefter.

Flere Nyheder