Køjesengen – den pladsbesparende løsning

25 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle indrette et værelse til de lidt større børn? Så kan du med fordel investere i en køjeseng eller en højseng. I det følgende kan du læse mere om hvorfor.

Børn elsker køjesenge

Langt de fleste børn elsker konceptet køjesenge og den hygge der følger med sådan én. Det mindste barn kan sove i underkøjen og nyde den huleagtige tryghed. Og storebror eller storesøster kan glædes over at komme højt til vejrs i den øverste køje.

Når du indretter med køjesenge i stedet for almindelige lave senge kan du spare rigtig meget plads i børneværelset. Denne plads kan bruges til børnenes leg og aktiviteter.

Køjeseng

Du slår altså to fluer med ét smæk hvis du vælger at investere i en lækker køjeseng. Og du vil hurtigt finde ud af at den smarte model også tjener rigtig mange andre praktise formål.

Få mere ud af pladsen på børneværelset med køjesenge

Selv hvis dit barn har st eget værelse kan en køjeseng eller en højseng være endog særdeles praktisk. Hvis du indretter pladsen under den øverste køje til legerum eller arbejdsværelse udnytter du pladsen i rummet optimalt.

Du kan også vælge at indrette den ekstra plads til opbevaring, for eksempel til barnets legetøj når dette ikke er i brug. Eller du kan lave klædeskab under køjen – smart og plads besparende.

Kan jeg selv bygge en køjeseng?

Du bør ikke selv kaste dig ud i opgaven med konstruktion og opførelse af køjeseng eller højseng. En sådan seng skal være både tryg og sikker – og derfor bør du købe den hos en troværdig forhandler. Du skal sikre dig at den nye køjeseng er godkendt efter alle gældende danske standarder hvad angår sikkerhed og kvalitet.

Hos Little Hugs finder du et velassorteret udvalg af solide køjesenge og højsenge. Se dem alle på littlehugs.dk.

More articles