Køb de bedste terrassebrædder på markedet

16 marts 2021 Anne-Mette Hansen

Det er et større projekt at bygge træterrasse. Det kræver adskillige materialer. Ekspertise og godt håndværk. Om du vil gøre det til et byg-selv projekt eller du vil vælge professionel udførsel, det er op til dig.

Har du hænderne skruet godt på, kan du sagtens bygge selv. Måske det tager lidt længere tid, end hvis du fik en tømrer til det. 

Vigtigst af alt er dog dine materialer til træterrassen. Læs meget mere om det i denne artikel og forstå, hvilke terrassebrædder du skal indkøbe. 

Sådan vælger du terrassebrædder

Der er flere faktorer, du skal tage med i overvejelsen, når du køber materialer til din træterrasse. Det materiale, der er mest fokus på, er naturligvis brædderne. Netop da de udgør størstedelen af byggeriet. Her skal du overveje:

Stil og udseende

Hvordan drømmer du om, at din træterrasse skal se ud? Skal den være udført i lyse træbrædder og udstråle et rent og nordisk look? Eller skal den være udført i mere klassisk stil med noget mørkere brædder?

Det er op til dig at vælge, hvad du synes bedst om – og endnu vigtigere, hvad der matcher dit hus bedst. 

Kvalitet og behandling

Kvaliteten er vigtig, når vi snakker træ til at bygge med udendørs. Det er simpelthen ikke til at komme uden om, at træet skal være imprægneret. Dette sikrer nemlig, at terrassen i træ bedre kan modstå vejrforholdene.

Selvom du køber trykimprægneret træ til din terrasse, vil det stadig over årene kræves, at du vedligeholder din terrasse. Det kan være med træolie, ny imprægnering eller ved at male træet. Der er flere gode muligheder.

Priser og forhandler 

Hvor skal du købe træbrædderne til din nye terrasse? Der er flere muligheder. Du kan gå i det lokale byggecenter. Men du kan også undersøge priserne online og se nærmere på nogle mindre træhandler. 

Flere Nyheder