Kan man også give udestuen en gulvafslibning?

05 september 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som udgangspunkt, så findes der ikke de typer af gulve, som man ikke kan give en grundig omgang gulvafslibning med efterfølgende efterbehandling, så længe disse er af træ.

Det vil sige, at om det er på loftet, i et skunkrum, et anneks, et skur, eller for den sags skyld terrassen udenfor eller altanen, så kan man sagtens give den en god gang gulvafslibning, og hvad der ellers skal bruges hertil.

Dog er der stor forskel på, om man gulvafsliber indenfor i hovedhuset i et gigantisk lokale, eller om man befinder sig udenfor højt oppe på en smal altan og skal slibe denne ned.

Dette er der skrevet lidt om tidligere, så vi vil da fokusere på udestuen i dette tilfælde, som der ikke er skrevet så meget om før.

Og faktisk er udestuen lidt speciel, for den kan hurtigt blive ret så varm at være ude i på især en varm sommerdag, hvor det kan føles lidt som et drivhus.

Normalt er dette jo ikke et problem, når man befinder sig ude i den, for man kan bare lufte ud, men det skal man helst ikke gøre, når man gulvafsliber, hvor den slags arbejde kan give en del træflis og savsmuld, som man helst skal holde indendørs.

Det duer jo ikke, hvis det fiser ud af havedøren eller andet og farer over til naboen og lægger sig der til irritation eller chikane på anden vis.

Så hvis man vælger, at man gerne vil have dette ordnet om sommeren, som man ellers foretrækker ved den slags arbejde udendørs, så husk på, at det godt kan blive virkelig varmt for det arbejdende folk derinde, når de i forvejen har beskyttelsestøj på og skal befinde sig inde i det lille, varme rum.

Men ellers kan du sagtens få lavet dig en gulvafslibning i udestuen, så længe gulvet her er af træ.

Flere Nyheder