Kan du selv bygge en VW Polo fra bunden?

30 juli 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan bestemt ikke udelukkes, at du selv kan lave din helt egen VW Polo fra bunden, så den ligner noget, der lige er kørt af samlebåndet fra fabrikken.

Du kan jo ende med at lave din egen version af bilen, der bliver så personlig at se på, at du vitterligt har et unikum at køre rundt i.

Men hvad skal man så lige være opmærksom på i forbindelse med sådan et bilprojekt af sådan en omfangsrig karakter?

For det første skal man afgøre med sig selv, om man virkelig ejer evnerne til at kunne samle sådan en bil fra bunden, om man så vil konstruere hver enkelt del selv, eller man anskaffer sig reservedelene af stort set alle slags, hvor man kan få en del af dem ved at købe en Volkswagen Polo brugt og så benytte reservedelene ved den.

Man kan jo bruge den gamle VW Polo, man anskaffer sig brugt, som udgangspunkt, enten ved at bygge videre på den eller tage det, man vil bruge, så man ikke skal starte helt fra bunden.

Dog er der ingen garanti at få på sådan en bil, man har lavet fra bunden, og forsikringsselskaberne vil nok heller ikke lege med dig, så du skal nok forvente, det bliver en udgiftsoplevelse, også selvom det er et sjovt projekt.

Spørg også dig selv, om det er en fiks idé, du lige har fået, eller om du tror og agter, at du vil blive færdig med bilen, eller om din indkørsel kommer til at ligne en bilkirkegård.

Har du også udstyret til selv at svejse, bygge og sætte tingene sammen, eller skal du alligevel bruge penge og hjælp til at lave de her ting?

Derfor skal du nok have godt med penge at rutte med, hvis du virkelig vil afslutte den her plan med et godt resultat og ikke dø på halvvejen.

Flere Nyheder