Hvorfor skal jeg vælge en airtrack frem for en konventionel trampolin?

25 januar 2020 Astrid Pedersen
Hvorfor skal jeg vælge en airtrack frem for en konventionel trampolin?

En airtrack egner sig fint som alternativ til trampolin, når du eksempelvis skal træne nybegyndere i spring gymnastik i den lokale idræts forening. For det første er trampoliner tunge og svært håndterbare, hvilket gør, at du bruger tid og kræfter på at stille dem op – og rydde dem på plads igen ved lektionens afslutning.

For det andet er det begrænset, hvor mange trampoliner en gymnastik klub kan besidde. Trampoliner er ikke billige, og optager megen plads i redskabs rummet, hvilket i sig selv er irriterende for de andre foreninger, som også ønsker at gøre brug af sports hallen eller gymnastik salen. Og for det tredje er der den fordel, at du med en airtrack frem for en trampolin har dine elever tættere ved jorden, således at du nemmere kan hjælpe dem med afsæt og landing.

En airtrack giver god støtte i forbindelse med spring, hvilket er en fordel for nybegyndere, som endnu ikke har balancen og koordinationen helt på plads – og for instruktøren, som nemmere kan gribe ind, skulle en elev lande forkert eller få et ufuldstændigt afsæt.

Hvor kan jeg købe airtrack i Danmark

Hos den danske forhandler Global Airtrack, som er en del af virksomheden PE-Redskaber A/S, finder du et stort udvalg af den originale airtrack. PE-Redskaber A/S har opfundet og udviklet de mange varianter af airtrack, som findes på markedet i dag – og når du handler med Global Airtrack, er du helt sikker på at få den ægte vare, og ikke en ringe kopi.

Airtrack overholder samtlige sikkerhedsmæssige regler og standarder inden for området, og har samtidig lang garanti på holdbarheden. Dette betyder, at du kan have glæde af din airtrack i mange år fremover – også selv om den bliver anvendt flittigt på daglig basis.

Hvis du ønsker yderligere information om køb af airtrack, kan du læse mere på globalairtrack.dk

Flere Nyheder