Hvordan skifter du en iPhone 11 skærm selv?

26 July 2021 Silje Hansen

Har du en iPhone som mange andre? Så er du sikkert opmærksom på, hvor dyrt det kan være at købe sig en ny, hvis den eksisterende enten går i stykker eller bliver dårlig at bruge. Det kan være, at du er kommet til at tabe din iPhone, så skærmen er gået helt i stykker, eller den har fået en stor flænge. 

Her vælger langt de fleste at få repareret skærmen, så de igen kan bruge sin iPhone. Det kommer naturligvis af at en ny iPhone kan være en del dyre end, hvad det koster at udskifte en skærm. Her kan du enten vælge at gå til en mobilreparatør, som kan skifte skærmen for dig eller du kan vælge at gøre det selv. Der er flere og flere der vælger at gøre det selv, fordi det er en relativ nem opgave. Derudover sparer du en del penge på at gøre det selv sammenlignet, hvad en mobilreparatør tager for det. 

Der findes flere videoer på nettet der viser, hvordan du skifter skærm på en iPhone 11.

Hvad er prisen for at købe en ny iPhone 11 skærm?

Prisen for en ny skærm til en iPhone 11 afhænger af om du køber den original hos en Apple forhandler, går til en mobilreparatør, eller du finder en online som har en iPhone 11 skærm af høj kvalitet. Langt de fleste vælger en uoriginal løsning, fordi garantien som regel er udløbet og det er langt billigere. 

Der er stor forskel på kvaliteten og holdbarheden alt efter, hvilken skærm du vælger. Derfor bør du gå ind og læse om de forskellige anmeldelser der er på de aktuelle skærme. Det er som regel en god indikation på, hvad folk har haft af oplevelser med den aktuelle iPhone 11 skærm.

Find billige iPhone 11 skærme her 

Hvis du leder efter en iPhone 11 skærm eller andre reservedele til en iPhone, kan du med fordel besøge phone-parts.dk.

More articles