Hvordan bruger jeg en måltidskasse?

14 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Måske er du lidt i tvivl om, hvilke fordele der er ved at få leveret en måltidskasse og lave mad ud fra dens indhold. Kan man ikke lige så godt selv købe ind til og tilberede familiens aftensmåltid? Er det ikke dyrt at abonnere på en måltidskasse frem for selv at indkøbe råvarer – og er maden i en måltidskasse så meget sundere og mere varieret end den du selv kan fremstille fra bunden?

Her skal du tænke på at du først og fremmest sparer utroligt meget tid ved at vælge et måltidskasse abonnement frem for selv at skulle planlægge måltider og købe ind derefter. Det er tid som du kan bruge på din familie eller på dine øvrige interesser.

Foruden den tid du sparer ved at skulle finde ingredienser til madlavning i supermarkedet for dernæst at skulle stå i kø vil du med en måltidskasse kunne skære voldsomt ned på tids forbruget i forbindelse med madlavning. I de måltidskasser du kan bestille hos eksempelvis Kokkens Hverdagsmad vil du finde at meget af tilbehøret er fremstillet på forhånd, for eksempel dips, saucer og dressinger.

Består aftensmaden af kødboller, frikadeller, hakkebøffer eller andre fars retter vil disse være formet på forhånd, klar til stegning på pande eller opvarmning i ovn. Og ofte vil du kunne finde færdig blandede salater som blot skal skylles og dernæst blot skal serveres i din Kokkens Hverdagsmad måltidskasse.

Sund og nærende mad uden madspild

Der ud over undgår du madspild når du vælger en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Her er mængden af tilbehør til de enkelte retter nemlig nøje afstemt i forhold til antallet af kuverter. Slut med at smide madvarer ud – og det uden at I behøver at spise samme måltid flere dage i streg!

Du kan bestille dit måltidskasse abonnement fra Kokkens Hverdagsmad på hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk.

More articles