Hvad er sneglevindinger?

26 October 2022 Astrid Pedersen

editorial

Sneglevindinger er den vigtigste komponent i en hver form for maskinel, der benytter sig af en snegl – for eksempel en transportsnegl.

En såkaldt konisk snegl med indvendige vindinger benyttes i transportsneglen til at styre fyldning og tryk i sneglen. På den måde sikres det, at materialet transporteres korrekt.

Denne type sneglevindinger fremstilles med det der kaldes for progressiv stigning, hvilket vil sige, at vindingernes diameter reduceres mod toppen. Dette sikrer, at processen intensiveres, således at materialestrømmen kan styres optimalt.

Få fremstillet dine sneglevindinger hos JKP Produktion ApS

Hvis du leder efter en leverandør af koniske sneglevindinger i top kvalitet, kan du med stor fordel kontakte JKP Produktion ApS.

image

Gennem de seneste tre årtier har JKP Produktion ApS produceret og leveret sneglevindinger til industri, produktion, offshore, fiskeri og landbrug, og kan prale af en helt unik erfaringsmæssig baggrund når det handler om bukning af vindinger. Dette er din sikkerhed for et færdigt resultat som lever op til dine høje kvalitetsmæssige standarder, og som du kan have glæde af i mange år.

Hos JKP Produktion ApS finder du anlæg til fremstilling af sneglevindinger med kapacitet til at fremstille produkter i alle størrelser og i forskellige materialer af varierende godstykkelse. Du kan roligt regne med at JKP Produktion ApS kan løse opgaven med fremstilling af dine sneglevindinger til UG med kryds og slange.

Blandt JKP Produktion ApS’ kompetence områder finder du, foruden bukning af sneglevindninger til alle former for dosering, transport og presning, fremstilling af løse sneglevindinger eller transportsnegle, bukning af vindinger i flere typer stål, rustfri stål, og hardox, produktion af såvel venstre som højredrejede sneglevindinger, fremstilling af koniske ind- og udvendige sneglevindinger, specialudførelser af sneglevindinger samt produktion af sneglerotorer og bagudrettede sneglevindinger.

JKP Produktion ApS har lokal produktion på eget værksted i Jylland, og kan levere over hele landet. Klik ind og læs mere om sneglevindinger på www.jkp-produktion.dk.

More articles