Her kan du lære alt om healing

18 april 2021 Silje Hansen

editorial

Healing har eksisteret i mange år. Det er dog i den grad blevet aktuelt på det seneste, da mange oplever, at de har en stresset og travl hverdag. Her kan det være svært at finde sit afbræk eller mærke sin egen energi. Det er her healing kommer ind i billedet.

Der er måske nogle som har et indtryk af at det kræver særlige evner for at kunne heale. Men som udgangspunkt kan alle heale. Der er naturligvis nogle der kan heale mere end andre. Healing er noget som kommer naturligt til en. Det handler om at kunne mærke hinanden og videregive den energi vores krop indeholder. Det er derfor en medfødt gave vi har. 

En god måde at forklare healing på, er ligesom når vi trøster en person der er ked af det. Ved at lægge en hånd på skulderen og trøste vedkommende, har personen det ofte lettere og bedre med sig selv bagefter. Der findes i dag mange forskellige former for healing. I denne artikel har vi fokus på Reiki healing.

Hvad er Reiki healing?

Reiki er en healing der gør den naturlige evne vi har til at heale synlig. Hvis du i forvejen kan heale eller har arbejdet med en anden type af healing har Reiki healing en forstærkende effekt på din evne til at heale.

Har du lyst til at lære Reiki healing, kan du med i dag få professionel undervisning med teori og praktiske øvelser.

Find undervisning af Reiki healing

Hvis du går og drømmer om at blive bedre til at heale eller lære det helt fra ny, så er Reiki healing oplagt at starte med. Her er det vigtigt at finde en god underviser med flere års erfaring, da det oftest også giver det bedste resultat. Vi har undersøgt dine muligheder for at lære Reiki healing. Her kan vi varmt anbefale dig at kontakte christo.dk.

Flere Nyheder