Gør det til en ægte hyggedag i din sovesofa!

28 April 2021 Anders Lundtang Hansen

Så er du atter vågnet i din sovesofa, som du elsker og holder meget af, men lige denne dag gider du faktisk ikke pakke den sammen og gøre den til en sofa, nu hvor du lavede den til en seng i går, og du ligger så godt.

Heldigvis kommer du i tanke om, at det faktisk er weekend, og du har ingen konkrete planer at tage dig til denne dag!

Så tænker du på dem, der taler om, at de brugte en hel dag i sengen – og det var ikke, fordi de var syge. Sådan en dag gad du da også at have!

Derfor beslutter du at lade sovesofaen være en seng denne dag og gøre den klar til at være dit opholdssted resten af dagen; du bemærker så også her, hvorfor det var en smart idé, at du erhvervede dig en sovesofa, da du så ikke alene fik to møbler i ét, men det gav dig også mere plads.

For den her seng, som den nu, ligner næsten et helt skylandskab i dit hjem med sit hvide lagen – i dag bliver en god dag!

Så skal hyggen indfinde sig i sovesofaen!

Første mål bliver at finde ud af, om der skal kapres en anden eller flere til dagen, da andre mennesker hurtigt kan blive optagede en weekenddag.

Skal det være kæresten til en afslappet kærestedag?
Hvad med en veninde til en intim snak?
Eller måske er det ved at være tid til at få lidt veninder over til et par glas vine, uden I skal gøre jer pæne!

Ellers er du også ved at være bagud med at se en masse serier og film.

Heldigvis har du taget dig en beslutning og får en henrivende dag, som du beslutter at gøre til en månedlig tradition, hvor du så ændrer omfanget for dagen.

Hurra for din sovesofa!

More articles