Forbered salg af bolig i rigtig god tid

13 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er måske lige i overkanten, hvis man allerede ved ens nye køb af en bolig i Nordjylland begynder at overveje hussalg i Frederikshavn, hvor dette hus ligger.

For man skal jo trods alt også nyde det, mens man har det, og hvis man altid lever for i morgen, så lever man jo aldrig i nuet, om det så er fordi, man er lidt for god til at planlægge, eller man bekymrer sig så meget, at man forsøger at undgå dette ved at forsøge at komme fremtiden i møde.

Som ingen jo kender udfaldet på i morgen i langt de fleste tilfælde.

Men det er jo klart, at når man køber en bolig, så ser man jo på, om man kan komme til at købe katten i sækken, om det er dyrt at renovere, eller om der skal bygges andet i området, der kan lokke fremtidige købere væk.

For man vil jo også kunne komme af med huset igen.

At planlægge et hussalg i tide er en god plan

Som sagt kan man ikke vide, hvad der sker i fremtiden, og man kan da også risikere at dø i huset enten direkte eller et andet sted ude i verden, mens man stadig har bolig der.

Men så skal man jo også tænke på ens efterladte, om de har mulighed for at kunne af med huset på en ordentlig måde, eller om det kan komme til at give dem en stor gæld.

Måske er man enlig, så der er ikke tale om efterladte, men så er det også begrænset, hvor mange der har råd til at sidde i et hus længe, men måske det netop kan lade sig gøre i Nordjylland, og hvis man tjener godt.

Så når man ser ens drømmebolig, så skal man også overveje, om det kan føre til ens drømmesalg i fremtiden.

Flere Nyheder