Flot fornyelse i hjemmet med en gulvafslibning

24 August 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er trægulvet, som pryder dine stuer og værelser, gået hen og blevet mat og gråligt i overfladen? Er det før så smukke og levende træværk skæmmet af pletter, nedtrådt skidt, ridser og splinter samt grimme, gullige plamager fra solfalming? Så bør du overveje, om ikke gulvet trænger til en professionel behandling, at det kan blive smukt igen.

Hvordan får jeg mit slidte trægulv flot igen?

Det er faktisk forholdsvis nemt at genskabe den smukke, skinnende overflade, såfremt trægulvet ellers er sundt og intakt. Ved dybere skrammer og eventuelle niveauforskelle, som kan være forårsaget af vandskade, kan det vise sig at være nødvendigt med en gulvafhøvling. Men langt de fleste gulve, som kun er skæmmet af overfladiske skønhedspletter, kan sagtens nøjes med en effektiv gulvafslibning.

Ved en gulvafslibning fjernes nemlig netop så meget af overfladen, at de grimme og skæmmende pletter, misfarvninger og småskrammer forsvinder. Dette sker på skånsom vis ved hjælp af sandpapir, monteret på en slibe rondel som roterer hurtigt og kraftigt. Det kræver et vist håndelag af manøvrere den tunge slibemaskine, og derfor anbefales det da også, at du allierer dig med en professionel gulvmand. Med en dygtig, faglært håndværker ved ”roret” minimerer du risikoen for, at din gulvafslibning går galt, og maksimerer sandsynligheden for et smukt og ensartet resultat.

Få et uforpligtende tilbud på en professionel gulvafslibning og efterbehandling online

Hos Gulvkanonen finder du udelukkende erfarne fagpersoner med stor ekspertise inden for behandling af trægulve – herunder gulvafslibning og efterbehandling. Gulvkanonen er lydhøre over for dine ønsker som kunde, og tilbyder samtidig kyndig vejledning og rådgivning angående eksempelvis valg af efterbehandling eller fremtidig pleje og vedligeholdelse af dit nyslebne og nybehandlede trægulv. Med en gulvmand fra Gulvkanonen er du garanteret et smukt og ensartet resultat, som holder i mange år. Du kan læse mere om gulvafslibning, og få et godt tilbud, på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-og-maling-hvilken-raekkefoelge-er-bedst/ 

More articles