Find vej ud af misbrug og afhængighed med en effektiv alkoholbehanlding

27 maj 2019 Astrid Pedersen

editorial

Vi kender nok alle sammen en eller flere personer, som får en lille tår over tørsten i ny og næ. Men når alkohol indtaget begynder at blive en dagligdags foreteelse, er der grund til at være på vagt – der kan nemt opstå et overforbrug, som kan føre til alkoholisme.

Hvad er alkoholisme – og hvordan opstår et alkohol misbrug?

Alkoholisme er afhængighed af alkohol i en grad, så den misbrugsramte ikke kan opretholde et normalt funktions niveau uden en vis mængde alkohol i kroppen. Denne mængde benævnes ”funktions promillen”, og ligger ofte i et niveau, som ville sende en ikke alkoholiker direkte i dørken. Alkoholikere kan, så at sige, ”tåle” mere alkohol end normale mennesker.

Dette er dog en misvisende måde at udtrykke det på, idet alkoholikere ikke tager mindre skade på krop og sind end ikke alkoholikere. Det betyder blot, at alkoholikerens tolerance over for alkohol er øget i forhold til normalen, og at der derfor kræves mere og mere alkohol for at opnå den ønskede rus eller blot være i stand til at udføre dagligdags gøremål.

Når først et forbrug af alkohol er nået derud, hvor hverdagen ikke kan klares uden alkohol, og hvor der opstår svære abstinenser ved ophørt indtag af alkohol, er der tale om et decideret misbrug – såkaldt alkoholisme. Her kræves professionel hjælp til afrusning og afvænning, og – ikke mindst – opfølgende behandling, som skal forebygge et nyt misbrug i at opstå efter afvænnings forløbet. Til dette formål kan du med fordel søge hjælp på et såkaldt misbrugscenter.

Få den rette alkoholbehandling på Behandlingscenter Stien

Det velrenommerede danske misbrugscenter Behandlingscenter Stien tilbyder alkoholbehandling i topklasse. Hos Behandlingscenter Stien kan du få kvalificeret hjælp til at slippe ud af misbrug og afhængighed ved hjælp af behandlings metoder, som tager afsæt i den kendte metode Minnesota kuren. Behandlingscenter Stien har en meget høj succesrate når det handler om afvænning fra diverse misbrug, her under alkoholisme.

Læs mere om alkohol hjælp på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder