Find midlertidige medarbejdere gennem professionelt vikarbureau

23 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Står du med en akut mangel på dygtige medarbejdere til et projekt af kortere eller længere tids varighed? Så kan du med fordel kontakte et vikarbureau.

Kan jeg ikke bare selv hyre mine vikarer?

Måske synes du at et vikarbureau lyder som en dyr og unødvendig løsning. Du kan sikkert sagtens selv forestå ansættelse af dine nye midlertidige medarbejdere. Og da det er dig der kender din virksomhed bedst mu du vel også være bedst kvalificeret til at varetage denne opgave.

Her er det så du skal huske på at en ansættelses procedure ikke er nogen lille og ubetydelig sag – i hvert fald ikke hvis du ønsker at ende op med de rette medarbejdere. Hvis du selv skal forestå hele forløbet kommer det til at koste både tid og kræfter.

Du kunne sikkert godt bruge begge dele bedre på din virksomheds kerneområder. Og du er på ingen måde garanteret den rette medarbejder.

vikarbureau

Slip for besværet med et vikarbureau

Hvis du i stedet lader et vikarbureau forestå ansættelsesproceduren kan du være trygt forvisset om at du vil blive præsenteret for de helt rigtige kandidater. Et vikarbureau vil nemlig have adgang til en database kaldet en emnebank, som indeholder oplysninger på dygtige og erfarne vikarer over hele landet – også i nærheden af dig og din virksomhed.

Uanset om du er på udkig efter faglært arbejdskraft, for eksempel håndværkere, specialarbejdere eller autoriserede fagpersoner, eller om du ønsker kompetente ufaglærte hænder til eksempelvis byggeri, lager eller landbrug, vil et professorterning vikarbureau kunne hjælpe dig. Samtidig kan du være helt sikker på at de kandidater, du får præsenteret, vil være 100% indstillet på en midlertidig vikartjans – og at de fra dag et vil kunne indgå i din medarbejderstab.

Hos DK Vikarservice ApS kan du altid få hjælp til at finde de helt rigtige vikarer. Læs mere på dkvikarservice.dk.

More articles