Find korset eller corsage online

26 september 2019 Astrid Pedersen

editorial

Måske føler du allerede, at du har en særdeles velassorteret lingeri skuffe. Den er i hvert fald fyldt med blonde bh’er og matchende trusser i alle udformninger – og en enkelt hofteholder eller to har vist også sneget sig derned. Men hvad er en lingeri samling uden et frækt korset eller en komfortabel corsage?

Hvorfor skal jeg have et korset eller en corsage?

Korsetter og corsager hører til i den mere raffinerede og sofistikerede ende af lingeri spektret. Hvor bh og trusse sæt må siges at udgøre en fin basis for en god lingeri kollektion, bør disse grundlæggende elementer være suppleret af lidt mere kapow – for din, din eventuelle partners, og dit erotiske livs skyld. Og så selvfølgelig for den blotte variation. Forandring fryder, som bekendt – og du spiser jo heller ikke tarteletter til aftensmad hver eneste dag, selv om det er både lækkert og velsmagende?

Med et korset kan du vække associationer til såvel den victorianske æra og dennes indsnørede silhouetter såvel som til de uartige piger i samme tidsperiode, som hellere end gerne stillede deres korsetbærende korpus til skue uden særk eller chemise over. Moderne korsetter er fornyet med strømpeholdere, således at du kan kombinere denne ultra frække beklædningsgenstand med et par silke- eller nylon strømper.

Foretrækker du lidt mere bevægelses frihed – og knap så megen indsnørethed – kan en corsage være løsningen for dig. De lækre, glatte corsager, som dækker din overkrop med silke, satin, blonder, pyntebånd og snører, kan sagtens sætte fantasien i kog hos enhver mand, selv om de ikke er forsynet med de for korsettet karakteristiske stivere. En corsage kan sagtens sidde tæt og smyge sig til din hud, hvis den for eksempel er fremstillet i et let elastisk stof og forsynet med snører eller lacings for at fremme pasformen.

Find de flotte korsetter og corsager på love-lingeri.dk

Flere Nyheder