Find bådudstyr og sikkerhedsudstyr til sejlads online

12 oktober 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens båd gøre klar til sommerens sejleferie eller de mange hyggelige weekend togter i det lyse og varme halvår? Så har du sikkert sat den på land for vinteren.

Det er oplagt at bruge efterårs og vinter sæsonen på klargøring af båden. På den måde kan du sikre at jeres sejltur bliver helt optimal – og at I ikke går ned på udstyr.

Rengøring og pleje af båden

Du kan for eksempel med stor fordel benytte anledningen til at skrabe undersiden af bådens skrog fri for rurer, snegle, skaller og alger. Når disse er fjernet, og bådens skrog tætnet og malet opnår du nemlig optimal fremdrift. Og samtidig sparer du en del brændstof på grund af den reducerede friktion.

Sikkerhed til søs

Det er meget vigtigt at du efterser diverse sikkerhedsmæssige foranstaltninger ombord på familiens båd.

Først og fremmest bør du tjekke at båden er forsynet med det påkrævede antal redningsveste i de rette størrelser. Der bør forefindes redningsveste svarende til antallet af besætnings medlemmer plus én.

Du skal sikre at dine børn stadig kan passe deres redningsveste. Ellers skal du ud og købe nye. Og har du en hund eller en kat ombord på båden skal denne også være iført en redningsvest.

Der du over skal du tjekke at redningskransen er tilgængelig, lige som din førstehjælps kasse skal være fuldt forsynet. Og dit radio udstyr skal være 100% funktionsdygtigt – også på åben sø.

Find bådudstyr billigt online

Hvis du leder efter en leverandør af bådudstyr og tilbehør til udrustning og klargøring af familiens båd kan du med fordel vælge Marinelageret i Sønderborg.

Hos Marinelageret i Sønderborg finder du et stort og velassorteret udvalg af bådudstyr, værktøj og materialer som du får brug for når båden skal gøres klar til den kommende sæson. Klik ind på marinelageret.dk og se det store udvalg i den online shop.

Flere Nyheder