Få udskiftet dine tagrender og nedløbsrør af en blikkenslager

17 maj 2020 Lotte Hindsberg
image

editorial

Mange tror at en blikkenslager og en VVS’er er en og samme ting, men det er 2 forskellige uddannelser og arbejdsområder. En VVS’er arbejder med ventilation, varme og sanitet og primært indendørs, imens en blikkenslager arbejder udenfor og som navnet antyder med blik. Blikkenslagerarbejdet har tidligere været en udløber af smedearbejdet. Derfor er det vigtigt, at du når du ringet at du lige bruger et minut på at forklare, hvad du skal have lavet, så du ikke ved en fejltagelse får bestilt den forkerte håndværker. Du kan læse mere her http://www.oeens-blikkenslager.dk/.

Få udskiftet dine tagrender og nedløbsrør

En af de mange opgaver en blikkenslager udfører er at udskifte tagrender og nedløbsrør. Både på nye og gamle huse. Det er vigtigt at dine tagrender og nedløbsrør fungere perfekt, så vandet eller sneen der ofte kommer i store mængder om efteråret og vinteren. Hvis vandet ikke kan komme ned og væk via tagrenderne, vil det istedet finde andre muligheder og evt. trænge ind og ned i huset med store skader efterfølgende.

At finde den rigtige blikkenslager

Uanset hvilken håndværker du skal bruge, er det en god ide at sætte tid af til at finde den rigtige. Det vil ikke alene spare dig for penge, men også megen frustration, hvis du har fundet den rigtige. 

Start dermed at kontakte mindst 3 forskellige firmaer og få et tilbud. Husk at fortælle hvad det er du skal have lavet, så du ikke har kontaktet den forkerte. Ved at få flere tilbud sikre du dig at du får kendskab til prisniveauet. Husk det ikke altid er den billigste der er den bedste. Der kan være forskel på valg af materialer og også metode. Nogle gange kan det blive dyrt at vælge billigt. Det kan også være en god ide at bede om referencer og høre hvad tidligere kunder har haft af erfaringer.

Flere Nyheder