Få udført professionelt kloakarbejde i Skive

15 december 2020 Astrid Pedersen

Er kloaksystemet tilhørende dit hus defekt eller tilstoppet? Så skal du have fat på en autoriseret kloakmester.

Poul Jensen Entreprenør ApS – din kloakmester i Skive

Leder du efter et kloakfirma som tilbyder hjælp i forbindelse med beskadigede eller tilstoppede kloak systemer – og har du bopæl i eller i omegnen af Skive? Så kan du med fordel vælge Poul Jensen Entreprenør ApS.

Poul Jensen Entreprenør ApS er et entreprenørfirma som blandt andet beskæftiger sig med kloakarbejde. Hos Poul Jensen Entreprenør ApS kan du få hjælp til alle kloak relaterede problematikker, af en autoriseret kloakmester.

Poul Jensen Entreprenør ApS udfører blandt andet reparation af vandforsynings rør og af stoppede afløb, højtryksspuling af brønde og kloak ledninger, rensning af faldstammer, diverse former for kloakering samt rensning af afløb i bad, bryggers og køkken. Poul Jensen Entreprenør ApS hjælper gerne med udbedring af skader som eventuelt konstateres i forbindelse med rensning af systemet eller ved tv inspektion.

Skyldes skaderne rotte angreb kan du få hjælp til rotte bekæmpelse og autoriseret montering af rottespærre. Og er der opstået skader som følge af læk på et kloak rør kan Poul Jensen Entreprenør ApS hjælpe dig med at udbedre disse og forebygge at problemet atter opstår.

De dygtige folk fra Poul Jensen Entreprenør ApS er 100% autoriserede til at udføre arbejde med kloakker og afløb. Poul Jensen Entreprenør ApS har valgt at specialisere sig i teknikken bag adskillelse af spildevand og regnvand – et område som har særligt fokus i disse år hvor det handler om at begrænse forureningen af søer og vandløb. Og bor du uden for byerne uden mulighed for tilslutning til eksisterende offentlige kloak systemer kan Poul Jensen Entreprenør ApS hjælpe dig med alternative løsninger som for eksempel nedsivnings anlæg.

Du kan læse mere om Poul Jensen Entreprenør ApS på hjemmesiden poul-jensen.dk

Flere Nyheder