Få spabadet til at stå som nyt med en frisk emalje

11 maj 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de heldige, hvis badeværelse er forsynet med et rummeligt badekar – eller måske endda et spabad? Så har du en helt unik mulighed for at skabe luksus og wellness for dig selv og hjemmets andre beboere. Børnene synes helt sikkert det er meget sjovere at få deres aftenbad i et fyldt badekar end i en kedelig bruseniche, eller – for de helt smås vedkommende – i en lille balje uden plads til legetøj og bobler.

Med et badekar eller et spabad inden for rækkevidde behøver du ikke at besøge dyre wellness klinikker for at få din daglige afslapning. Og den helt store fordel ved spabad eller badekar i egen bolig er, at du efter et langt og afslappende bad kan trille direkte ind i din varme seng og sove som en baby!

Hjælp, mit badekat eller spabad er grimt og slidt – hvad gør jeg?

Hvis dit badekar eller spabad har nogle år – og mange bade – på bagen, kan det gået være gået hen og blevet noget slidt i emaljen. Når emaljen på karrets inderside bliver slidt, vil kalk, rust og okker fra vandrørene lettere kunne aflejre sig og give de karakteristiske brunlige eller gullige plamager. Disse føles ru i overfladen, og får badekarret eller spabadet til at fremstå uappetitligt og ulækkert.

Samtidig udgør disse aflejringer en helbredsmæssig risiko, idet sæberester kan sætte sig fast deri og udgøre den perfekte grobund for bakterier og svamp, som er potentielt sygdomsfremkaldende. Derfor bør du sørge for at karret bliver forsynet med en ny emalje førend du eller dine børn bader deri.

Ny emalje med hjælp fra professionelle håndværkere

Det tager kun få timer for en dygtig badekarsmaler at påføre dit badekar eller spabad en ny emalje, som får det til at fremstå skinnende og rent. Læs mere om reparation af spabad på ny-emalje.dk

Flere Nyheder