Få smukke gulve igen med en grundig gulvafslibning

29 juni 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når et trægulv er blevet så slidt, at det ikke længere kan blive pænt med en almindelig gulv vask, er det på tide at booke en professionel gulvafslibning.

Hvorfor betale for en gulvafslibning?

Måske tænker du at du selv kan håndtere såvel gulvafslibning som efterbehandling af dit trægulv. Såvel udstyr som materialer til denne opgave kan indkøbes eller lejes i næsten et hvert byggemarked – og så kan man da spare nogle penge på arbejdstimer.

Men her skal du tænke på at det at afslibe et gulv er et stykke relativt omstændeligt og tidskrævende arbejde. Du skal ud og leje en tung maskine, som skal fragtes frem og tilbage. Har din bolig en blot nogenlunde anselig størrelse skal du regne med at leje maskinen flere dage i træk.

Du skal selv indkøbe sandpapir i de påkrævede mængder lige som du skal indkøbe materiale til efterbehandling – for eksempel lud, sæbe, lak eller olie. Der ud over skal du regne med at sætte omkring en uge af til hele projektet hvis du arbejder alene. Det er ikke nemt selv af slibe sine gulve hvis man ikke har prøvet det før.

Lægger du den samlede arbejdstid oven i de direkte udgifter vil det hurtigt stå klart at det ikke kan betale sig selv at forestå en gulvafslibning og en efterbehandling. Samtidig er du garanteret et meget flottere og mere holdbart resultat hvis du overlader arbejdet til en dygtig faglært håndværker. Og så behøver en gulvafslibning ikke at koste en mindre formue.

Få et skarpt tilbud på en billig gulvafslibning

Vælger du nemlig DBF Gulvservice som din gulvmand på Sjælland kan du faktisk få udført et stykke arbejde i høj kvalitet ved erfaren og kompetent gulvsliber. DBF Gulvservice er et gulvfirma med mere end 25 års erfaring inden for behandling af trægulve, her under gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling. Du kan læse mere på gulvafslibning-priser.dk

Flere Nyheder