Få Opel service på Vestegnen

06 marts 2022 Astrid Pedersen

editorial

Mange danske bilkøbere har igennem de seneste år fået øjnene op for de store fordele forbundet med at anskaffe en Opel. Det tyske mærke står for kvalitet, køreglæde og moderne teknologi samt flot og holdbart design. Er du en af dem som har anskaffet en Opel bør du have kontakt til en autoriseret Opel mekaniker. Og en sådan kan du finde hos Bilhuset Frederiksen A/S.

Få den bedste Opel service hos Bilhuset Frederiksen A/S

Hvis du leder efter et autoværksted i Brøndby som har speciale inden for Opel biler kan du med fordel kigge forbi Bilhuset Frederiksen A/S. Bilhuset Frederiksen A/S er autoriseret Opel værksted og har igennem mange år repareret og serviceret Opel biler for glade og tilfredse bilejere på hele den københavnske vestegn.

Hos Bilhuset Frederiksen A/S finder du udelukkende dygtige og veluddannede automekanikere og service teknikere som ved alt hvad der er værd at vide om Opel. Du kan være sikker på at din Opel er i trygge og professionelle hænder når du lade Bilhuset Frederiksen A/S forestå servicering eller reparation af bilen, uanset dennes model eller årgang.

opel

Bilhuset Frederiksen A/S anvender desuden kun originale dele eller dele af tilsvarende kvalitet i forbindelse med reparation af Opel biler. Og du er garanteret en håndtering som følger samtlige forskrifter når det er Bilhuset Frederiksen A/S som varetager den.

Ærlige fordele ved at vælge Bilhuset Frederiksen A/S

Hos Bilhuset Frederiksen A/S kan du altid indgå en favorabel service aftale som giver dig adgang til rabatter og andre fordelsordninger. Du kan få gratis hjælp til udskiftning af eksempelvis pærer og viskerblade. Og du har mulighed for at opbevare sommer eller vinter dæk i det til autoværkstedet hørende dæk hotel.

Du kan læse mere om Bilhuset Frederiksen A/S, og kontakte mekanikeren for en snak om din bils behov for service eller reparation, via hjemmesiden bh-f.dk.

Flere Nyheder