Få hjælp til køb af bolig hos boligadvokat i Randers

28 oktober 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du står for at skulle købe et hus eller en lejlighed er det faktisk en rigtig god idé at få en boligadvokat med i projektet.

Du tænker måske at du fint kan klare dig med rådgivning fra den ejendomsmægler som formidler boligen. Mn her skal du tænke på at en ejendomsmægler ikke, som navnet ellers måske nok kan antyde, er en uvildig mægler som blot formidler kontakten mellem køber og sælger.

En ejendomsmægler er sælgers forlængede arm, og dermed ikke på din side. Ejendomsmæglerens job er at sælge så mange boliger på kortest mulig tid – og gerne til den pris som sælger forlanger. Det er sådan han eller hun tjener sine penge.

Derfor skal du ikke regne med at ejendomsmægler fortæller dig alt hvad der er værd at vide om boligen. Og det er her din boligadvokat kommer ind i billedet.

Hvad er en boligadvokat?

En boligadvokat er en juridisk uddannet fagperson med særligt speciale inden for køb og salg af fast ejendom. I de fleste tilfælde vil boligadvokater operere inden for det private bolig marked, hvor de fungerer som rådgivere i forbindelse med køb og salg af boliger.

Hvordan kan en boligadvokat være mig til hjælp?

En boligadvokat hjælper dig med at finde ud af om der skulle være forhold forbundet med boligen som kunne påvirke din beslutning om et køb.

Det kan for eksempel være at ejendommen i hvilken din nye lejlighed har sin beliggenhed er behæftet med tvivlsomme lån, eller at ejerforeningen som forestår ejendommens drift er præget af dårlig administration. I så tilfælde vil din boligadvokat kunne identificere disse forhold og holde dig oplyst herom således at du indgår i handelen på et oplyst grundlag.

Du kan finde din lokale boligadvokat i Randers hos Advokatfirmaet Mogens Freinsilber ApS – klik ind og læs mere på freinsilber.dk

Flere Nyheder