Få hjælp til det, der gør ondt hos en psykolog på Østerbro

03 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du kørt fast i en ond stresscyklus, eller kæmper du med social angst, generaliseret angst, PTSD (Post Traumatic Stress Disorder) eller en slem depression? Så kan du overveje at påbegynde et psykolog forløb. Disse problemer kan nemlig meget vel have rod i nogle forestillinger som har fået lov at dominere dit selvbillede. Her kan en dygtig psykolog ofte hjælpe. Og er du bosiddende på Østerbro skal du ikke lede længe efter en god psykolog – her kan du blot kontakte Lars Bjarnø.

Hvem er psykolog Lars Bjarnø?

Lars Bjarnø er uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet, og fungerer foruden sit virke som praktiserende psykolog som klinisk psykolog ved Neokognitivt Institut. Her forskes der især i den retning inden for psykologisk behandling som kaldes metakognitiv terapi – en metode som vinder større og større indpas i Danmark.

Når du vælger Lars Bjarnø som din psykolog på Østerbro kan du således være helt sikker på at du er i trygge og sikre hænder. Lars Bjarnø har nemlig beskæftiget sig med metakognitiv terapi igennem mange år, og har således stor erfaring med såvel den teoretiske baggrund som med den terapeutiske praksis.

Foruden metakognitiv terapi har Lars Bjarnø også sine psykologiske speciale områder inden for felter så som eksistentiel psykologi og terapi, mindfulnessbaseret psykologi og terapi, krop-psyke-integration, kropsfænomenologi og smerteforståelse. Lars Bjarnø arbejder således mestendels med klienter som oplever problemer med relationer samt stress, angst og depression. Går du således rundt og døjer med en angst lidelse, eller er du sygemeldt med stress, er der hjælp at hente hos Lars Bjarnø. Og så behøver du ikke en læge henvisning for at kunne få psykolog behandling i Lars Bjarnøs klinik på Østerbro.

Du kan læse mere om såvel metakognitiv terapi som om psykolog Lars Bjarnø, og booke tid til din første psykolog samtale, på hjemmesiden https://www.larsbjarno.dk/ 

Flere Nyheder