Få has på skrammer og splinter med en grundig gulvafslibning

12 September 2019 Astrid Pedersen

editorial

Trænger det gamle og trætte trægulv i dit hus eller i din lejlighed til en seriøs opfriskning? Er du træt af at se på pletter, misfarvninger og slidspor – og af at du ikke kan få gulvet pænt og skinnende igen med almindelig gulvvask? Og er du først og fremmest ked af at få dine strømper og sokker flået itu af de splinter, som er begyndt at opstå i den før så glatte overflade? Så bør du overveje, om ikke gulvet trænger til en professionel gulvafslibning og en ny gulvbehandling med enten lak, olie, sæbe eller maling.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvmand?

Du kan godt selv forestå din gulvafslibning – men det kan faktisk næsten ikke betale sig. For det første er det ikke en gratis omgang selv at slibe sit gulv. Du skal leje en maskine til gulvafslibning, og du skal selv købe diverse udstyr og materialer til slibning og behandling af gulvet.

For det andet er det et stykke tungt og tidskrævende arbejde – og for det tredje er det en stor fordel med en vis erfaring og et professionel håndelag, når det tunge maskineri skal håndteres. I hvert fald hvis du ønsker det optimale resultat.

En dygtig og faglært håndværker med speciale inden for gulvafslibning og gulvafhøvling har langt de stærkeste forudsætninger for at udføre arbejdet med det smukkeste og mest ensartede trægulv til følge. Du kan være sikker på, at en professionel gulvmand vil kunne levere det flotteste resultat – og så slipper du selv for besværet.

I langt de fleste tilbud på gulvafslibning er en efterbehandling efter dit eget valg en del af pakken. Og din gulvmand vil stå til rådighed med gode råd og vejledning angående denne efterbehandling samt den efterfølgende pleje og vedligeholdelse af dit nyslebne trægulv, således at du kan have glæde af det i mange år.

Læs mere på Gulvkanonen blogindlæg.

More articles