Få flottere bryster med en brystforstørrelse

14 oktober 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af dine små bryster – eller er du besværet af bryster som ikke er lige store? Så kan du overveje en brystforstørrende operation med implantat.

Hvorfor få foretaget en brystforstørrelse?

Måske tænker du at brystforstørrende operationer udelukkende er for Hollywood starletter og kvinder som ønsker at tiltrække sig opmærksomhed fra det mandlige køn. Men faktisk er brystforstørrende operationer meget bredere anvendt.

Der er en stor chance for at du i dit daglige liv er stødt på en eller flere kvinder som har fået foretaget en brystforstørrende operation med implantat. Resultatet af en brystforstørrende operation behøver nemlig ikke at være store og unaturlige silikone bryster, med mindre du selvfølgelig selv ønsker dette.

En brystforstørrende operation kan for eksempel bruges til at rette op på en asymmetrisk barm. Mange kvinder er født med bryster som ikke er lige store, hvilket kan give problemer i forbindelse med valg af BH. Samtidig vil den asymmetriske barm kunne give anledning til følelse af skam, og måske medføre at kvinden ikke har lyst til at vise sig nøgen over for en elsker.

Med en brystforstørrende operation kan størrelses forskellen på brysterne udlignes således at brysterne bliver lige store. Dermed opnås et mere harmonisk udtryk og en flottere kontur.

Hvordan foregår en brystforstørrende operation?

Uanset om du ønsker større bryster af rent kosmetiske og æstetiske årsager, eller om du ønsker at rette op på en hængende eller asymmetrisk barm, skal du igennem en indledende konsultation hos en kirurg førend indgrebet kan foretages. Det er nemlig vigtigt at du får klar information om hvad du vil kunne forvente af en brystforstørrelse. En brystforstørrende operation foregår altid i fuld narkose, og du skal forvente at operationen tager omkring en times tid – dog lidt længere hvis der samtidig skal foretages et brystløft.

Kontakt AGATA Privathospital via hjemmesiden agata-privathospital.dk for mere information om brystforstørrende operation.

Flere Nyheder