Få en fornuftig pris på terrasse hos professionel tømrer

11 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du med tanker om at opføre en træterrasse i forlængelse af dit hus? Så bør du allerede nu tage kontakt til en tømrervirksomhed med speciale inden for opførelse af træterrasser.

Hvad er prisen på en professionelt opført træterrasse?

Når du får en dygtig faguddannet tømrer til at forestå design og konstruktion af din nye træterrasse betaler du selvfølgelig ikke kun for materialerne. Det er klart at din tømrer vil anbefale dig at vælge kvalitets materialer, som kan holde til de danske vejrlig og som udseendemæssigt matcher dit hus og din have. Samtidig vil en tømrers arbejdsløn godt kunne løbe op, når du både skal have designet din nye træterrasse specielt til din ejendom – og måske gerne selv vil have noget at skulle have sagt i forbindelse med udformning af din træterrasse.

Du vil dog hurtigt finde ud af at din nye træterrasse er alle pengene værd. Foruden at være smuk og lækker hvad angår såvel design som materialer vil din træterrasse også, såfremt den er professionelt udført og vel gennemtænkt, føje stor værdi til din bolig. Og det er da værd at tage med, når din nye træterrasse skal opføres.

Hvem kan hjælpe med at bygge en flot træterrasse?

Er du bosiddende i den nordlige del af Sjælland – for eksempel Odsherred eller Nordsjælland – kan du med fordel vælge Kun Terrasser ApS som dit tømrerfirma når du skal have designet og opført en træterrasse. Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS er nemlig specialist inden for netop dette område, og har en særlig passion for smukke og unikke træterrasser. Faktisk har Andreas la Cour brugt de seneste ti år på at udforme og opføre træterrasser for private kunder.

Du kan se eksempler på Andreas la Cours arbejde, og få et tilbud på din terrasse pris, via hjemmesiden kun-terrasser.dk.

More articles