Få det flotteste trægulv med en gulvafslibning

28 August 2019 Astrid Pedersen

editorial

En bolig, som er forsynet med et lækkert, massivt trægulv, vil typisk have en højere værdi ved en ejendoms handel end en tilsvarende bolig med eksempelvis linoleum, vinyl eller epoxy gulv. Originale trægulve i huse og i lejligheder er i særdeles høj kurs på boligmarkedet – og dette med rette.

Træværk er og bliver det mest optimale materiale til gulv belægning i private hjem; et velplejet og velholdt trægulv, som har modtaget den fornødne omsorg igennem årene, er en fornøjelse at beskue. Trægulve skaber den helt rigtige hjemlige og hyggelige stemning og atmosfære i boligen, og føles behagelige at betræde i strømpesokker eller på helt bare fødder – noget, man som boligejer vil sætte pris på i sit eget hjem.

Sæt skik på dit gamle trægulv med en gulvafslibning

Dette gælder selvfølgelig kun såfremt gulvets overflade er ensartet, glat og fri for splinter. Et slidt trægulv vil have en tendens til at tørre ud i overfladen, hvilket øger risikoen for dannelse af revner, ridser og skrammer – og de irriterende splinter, som flår strømper og sokker itu, og som kan sætte sig i tæer og i fodsåler.

Dertil kommer de mange andre tegn på slitage, for eksempel misfarvninger og skjolder, som tydeligt ses i især sæbe behandlede trægulve. De grimme gullige plamager fra solfalming og de grålige slidspor fra nedtrådt støv vil stå i grel kontrast til den fine, lyse overflade, som kendetegner et sådant gulv. Dette vil du tydeligt kunne se, hvis du ruller gulvtæppet lidt til side. Og så er det klart på tide med en effektiv gulvafslibning.

Book din gulvafslibning online hos din lokale gulvmand

Med en professionel gulvafslibning kan du vinke farvel til splinter, ridser, skrammer og misfarvninger – og sige goddag til et helt nyt trægulv, klar til en ny sæbe behandling, som efterlader det skinnende og strålende. Læs mere på gulvkanonen.dk

More articles