Få den bedste terrassepris i Nordsjælland

10 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du i tanker om at lade en lækker træterrasse opføre i din have, så den kommende sommer kan nydes fra et solbeskinnet trædæk? Så bør du opsøge en dygtig håndværker, som kan hjælpe dig med at designe og konstruere din terrasse. På den måde er du sikker på at få en træterrasse, som holder i mange år, og som er såvel smuk som funktionel.

Hvad koster en terrasse som er professionelt udført?

Prisen på en smuk og solid træterrasse kan variere meget. Hvis du vil være sikker på at få et skudsikkert kvalitets produkt bør du dog ikke lade prisen være det afgørende.

Det kan dog sagtens lade sig gøre at få opført en tagterrasse i kvalitets materialer af en professionel tømrer uden at det behøver at koste spidsen af en jetjager. Det er blot et spørgsmål om at vælge den rette håndværker med speciale inden for design og konstruktion af træterrasse. Og en sådan finder du hos Kun Terrasser ApS.

Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS har igennem det seneste årti udelukkende beskæftiget sig med træterrasser. Derfor har han stiftet firmaet Kun Terrasser ApS. Kun Terrasser ApS udfører, som navnet måske afslører, udelukkende arbejde der relaterer sig til opførelse af terrasser – fortrinsvis træterrasse, da Andreas la Cour er uddannet tømrer.

Hos Kun Terrasser ApS er der ingen one size fits all løsninger. Andreas la Cour sætter en stor ære i at udforme hver enkelt træterrasse efter kundens ønske, og så den passer perfekt til huset og til haven. Med en træterrasse fra Kun Terrasser ApS er du helt sikker på at få en træterrasse som føjer værdi til din ejendom, og som du og din familie kan have glæde af langt ud i fremtiden.

Du kan se eksempler på flotte træterrasser, designet og opført af Kun Terrasser ApS, på hjemmesiden kun-terrasser.dk

Flere Nyheder