Et pennyboard sender dig tilbage til de fede tider!

19 July 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Kan du huske 90’erne?

Hvis du var en ung voksen eller bare teenager dengang, så vil du kunne huske, at det var populært med hængebukser, kæder til bukserne, omvendt kasket og ikke mindst: Et skateboard.

Hip hop var moderne, og i samme ombæring fulgte også skaterkulturen, hvor man skulle mødes nogle unge mennesker og vise, hvad man havde lært at tricks på ens skateboard, hvor lydsporet hertil sagtens kunne være den benævnte rimmusik eller bare rockmusik, hvor man endda også kunne finde en subgenre ved navn skaterrock.

Men det er ikke sådan, at skateboards ser ud nu om dage, når man ser på, hvad det er for nogle typer, som man kan købe i de fleste butikker, hvis man skal have professionelle skateboards.

Hvis du bare gerne vil være nostalgisk og have sådan et 90’er-skateboard, så skal du se efter et pennyboard, som man kalder dem.

Føl dig ung igen med et penny board

Det er måske egentlig mest fordi, at du gerne vil have sådan et retro-skateboard til at være en del af dit sortiment derhjemme sammen med de andre genstande, der minder dig om en svunden ungdom.

Du kan jo bare nøjes med at hænge det op som prydelse til en væg, end at du egentlig skal lære at bruge det.

Men det kan så også være mange penge at give ud på noget, som der egentlig bare skal være til pynt og minder dig om de gode, gamle dage.

Så er det godt, at du på dingadget.dk kan du sådan et penny board til stort set ingen penge, men hvor du stadig kan bruge det, som hvis du havde tænkt dig, at du faktisk godt kunne finde på at skate (igen).

Det er også et godt bræt at begynde at lære at stå på, og så er det behændigt at have med sig omkring de fleste steder.

More articles