Er det tid til at forny boligen?

28 juli 2020 Pia Nielsen

editorial

Du kan låne penge til boligistandsættelse online og have dem på kontoen inden for et døgn – men hvornår kan det betale sig at låne penge til boligistandsættelse? Og hvordan fungerer det med online lån?…

 

 

Hvornår kan det betale sig at istandsætte?

Det kan betale sig at istandsætte sin bolig, hvis det er et sted, hvor du skal blive boende i et stykke tid endnu. Det kan i høj grad betale sig at istandsætte boligen, hvis du ejer den. 

Istandsættelse kan imidlertid være en stor engangsudgift, som ikke altid kan vente på, at du får sparet op. Heldigvis kan du uden en masse forklaringer låne penge til boligistandsættelse online – og du vælger selv, over hvor lang tid du ønsker at betale tilbage. 

Sådan kan du låne penge til boligistandsættelse…

Når du ønsker at låne penge til boligistandsættelse eller andet online foregår det nogenlunde på samme måde, uanset hvilken låneudbyder du vælger. 

Du starter med at vælge beløbet, som du har brug for. Og husk: Mangler du penge til andet eller mere end istandsættelse af boligen, så kan det ofte betale sig at låne det i samme ombæring, så du sparer engangsudgifter til oprettelse af lånet og lignende. 

Dernæst vælger du over hvor lang tid, du ønsker at tilbagebetale – det afgør rentesatsen og ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procenter, og angiver hvad det koster dig på årsbasis at låne beløbet. Nogle lån tilbyder også rentefrie måneder, som du med fordel kan vælge, hvis du først får penge på kontoen om et par måneder. 

Hvad kræver online lån til boligistandsættelse?

Når du har valgt lånebeløb og tilbagebetalingstid, så bliver du via dit NemID kreditvurderet – og naturligvis tjekket for, om du opfylder de krav, der er til at låne online: At du er over 18 år, ikke står i RKI og har en fast indkomst. 

Flere Nyheder