Er der plads til jer alle på den afbudsrejse?

04 July 2021 Anders Lundtang Hansen
image

I er en gruppe venner, der tager tid ud af kalenderen hvert år for at tage på en rejse, om det så er til et land langt væk, en temaferie, i sommerhus eller noget helt andet.

I år har I besluttet jer for, at turen skal gå til udlandet, da I har penge nok til hotel, oplevelser og byture, men derfor ville det jo stadig være sjovt at have lidt flere lommepenge at gøre godt med, så I vil gerne spare, hvor der kan spares, uden der skal gås på kompromis med komforten.

Derfor finder I jer en afbudsrejse, for en af jer har prøvet den slags og kan sige god for det, så I beslutter jer at tage på sådan en til den destination, som I har besluttet, for I er faktisk så heldige, at der findes en afbudsrejse på de rigtige datoer, der kan få jer ud og hjem på ferien.

Men er der nu plads til jer alle?

Tjek efter, om der er pladser nok på afbudsrejsen

Man kan være sikker på, at hvis der er tale om en afbudsrejse, så vil der som minimum være et sæde ledigt, men allerede når man begynder at skulle finde plads til to personer, så kan man ikke regne med, at der var booket to sæder til den samme rejse – eller ved siden af hinanden.

Nu gør det måske ikke så meget for jer som vennegruppe, at I ikke kommer til at sidde ved siden af hinanden på afbudsrejsen, men I vil trods alt gerne afsted med det samme fly.

Så er det her, at I skal tjekke efter, hvor meget plads der er på den bemeldte afbudsrejse, for ellers bliver I nødt til at se, om der er en afbudsrejse mere med samme afgang, samme dag, eller I må betale for en almindelig rejse til de sidste medlemmer af gruppen, så de også kan komme med.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

More articles